Política Econòmica i Treball

Secretaria Nacional de Política Econòmica i Treball
La Secretaria de Política Econòmica i Treball d'Esquerra Republicana i el conjunt de les sectorials adscrites engeguem un bloc propi que espero que et sigui prou atractiu per voler seguir a partir d'ara. En primer lloc, perquè des de les sectorials econòmiques d'Esquerra Republicana tenim moltes coses coses a dir i un munt d'experiències per compartir amb vosaltres.

Esperem que aquesta sigui una finestra prou atractiva perquè algun dia t'hi animis a participar de la manera que t'hi sentis molt còmode. En segon lloc, perquè creiem que actualment com a partit republicà tenim el deure moral i polític de presentar alternatives al model econòmic dominant que hem conegut durant les últimes dècades - a tot el món, però específicament als Països Catalans en el marc de l'Estat Espanyol -. I les nostres sectorials som unes bones eines, per capacitat i per voluntat, a través de les quals poder fer-ho. I per últim, perquè les volem compartir amb tu. No hi ha cap proposta ni cap iniciativa que no sigui perfectible, complementable o esmenable.

Per aquest motiu, volem que aquest bloc sigui un espai obert i interactiu per a la participació de militants, simpatitzants però també de persones simplement curioses i preocupades pel futur polític i econòmic del nostre país. Ens hi acompanyes?

Albert Castellanos
Secretari Nacional de Política Econòmica i Treball
Esquerra Republicana